4 portioner
Ingredienser:
3-4 kycklingfiléer
300 g lättsaltade potatischips
1-2 burkar champinjoner
50 g margarin
3 msk mjöl
1 dl matlagningsgrädde
2 dl mjölk
ost
Gör såhär:
Smöra en ugnsfast form, klä med hyvlad ost i botten och på sidorna.
Stek kycklingen i små bitar, häll sedan ner de i formen.
Täck därefter med ett lager chips.
Gör en champinjonstuvning och häll över en del av stuvningen så chipsen täcks.
Lägg på ett lager till av chipsen, häll över resten av stuvningen.
Hyvla ost och lägg över.
Gratinera i ugn i 225 grader i ca 20 minuter.
Servera med sallad och baguetter.
OBS! Man kan byta ut kycklingen mot tonfisk.
Du kan även göra en svampfri stuvning om du inte gillar svamp.
söndag 11 oktober 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar