4 portioner Tid ca 20 minuter
Ingredienser:
1/2 liter vatten
1 grönsaksbuljongstärning
5 dl passerade tomater
2 dl matlagningsgrädde
2 vitlöksklyftor
3,5 msk majzenaredning (ljus)
Kryddor:
Grovmalen svartpeppar
Persillade
Basilika
Gör såhär:
Koka upp vatten och lägg i en buljongtärning.
När det kokat upp häller du i de passerade tomaterna.
Vispa tills det stabiliserat sig lite, häll därefter i grädden.
Låt det koka upp under omrörning och dra ner plattan till låg värme.
Hacka vitlöken och häll i tillsammans med Persillade och grovmalen svartpeppar, rör om.
Rör i redningen och strö sen över Basilika efter eget smak och tycke.
Servera med nygräddade baguetter! Bon Apetit!
fredag 25 september 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar