4 portioner Tid ca 45 minuter
Ingredienser
2 burkar cocosmjölk
1 tsk röd curry-pasta
1 paprika i valfri färg
4 stora kycklingfiléer
Gör såhär:
Dela filéerna i mindre bitar. Stek kycklingen tills den är nästan genomstekt.
Ha ett sådant kärl så man kan göra en gryta i det!
Häll över cocosmjölk och rör om. Låt det koka tills kycklingen är vit.
Häll i curryn och skär paprikan i stora bitar och häll i.
Medan kycklinggrytan kokar fixar du riset.
Helst jasminris då om man ska vara äkta thai :)
Servera gärna med sallad. Är det så att man gillar bambuskott, vattenkastanjer, minimajs och annat jox som det ofta är i thaimat så ös i det med!
Jag lovar, det är sjukt gott, tack Tessan för tipset!
fredag 25 september 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar